“Phetphadung” er klar å beseire hans par en igjen.

er “Khun Soakroman” eller Phetphadung Phetsemuen eller alvorlig Myanmar bokser med god albuene klar til å kjempe med Riang Sitniwat igjen etter at han har vært albue til å miste Khun Soakroman tredje. Dessuten er Wittaya Phetsemuen virkelig sikkerat dette interessant par en vil gjøre fantastiske skjemaet Suek Yod Muai Thairat lørdag av 25 juni, 2016 sikkert.

 

Derfor på Suek Yod Muai Thairat denne lørdag 25 juni, 2016, vil det være interessant de, spesielt for par bokseren mellom Phetphadung Phetsemuen kjemper med Riang Sitniwat i 124/125 pounds. Dessuten kan dette paret en viser utmerket skjemaet, spesielt for Phetphadung som har sin ferske form og god strategi som albuene. Wittaya Phetsemeun er overbevist om at Phetphadung vil slå sin gamle par en igjen med sin enestående ytelse.

 

Wittaya Phetsemeun sa med tillit at selv om Phetphadung Phetsemeun vil forhandle hans vekt til hans par ett for ett pund, han fortsatt overvinner hans par en absolutt.

Leave a Reply