“Kodea” har viet seg til dette boksing sirkel med å møte kravene til mennesker.

Kodea eller Phraranchai Adithepworaphan har bekreftet for å gratulere og være klar til å ofre seg til å gjøre sitt arbeid. det er ikke bare Chalarm gjøres listen, men det også Singpharanchai å bevise sin ytelse med Phanphayak Chitmuengnon eller utmerket bokseren i 3 år i 123 pounds også.

 

Boksing leir oppkalt Pharanchai av Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan har gjort utmerket master stykke inntil prisen av utmerket boksing leir året fra flere institutter. Dessuten, i dette øyeblikk Muay Thai fansen alle har tro med Kodea samt synge og Chalarm å gjøre en utmerket ytelse kjempe som er det sjelden for de kan for å slåss med andre boksere.

 

Kodea sa at han er glad for å gjøre for dette boksing sirkel å være gunstig for dette begrepet. For eksempel i det siste etter Muay har Thai fans kalt for å se Chalarm å kjempe med Phanphayak Chitmuengnon, etter at han har gjort dette par bokser for ham med hans følelse av ære som Singpharanchai å kjempe med Phanphanyak også med egnet vedtaket. Endelig, det bør takke for alle å sende oppmuntring og følg verk av Pharanchai boksing leir, i fremtiden sin boksing leir kan utvikles med ny fremgang sikkert.

Leave a Reply