Tre boksere fra Thailand av “Chuwattana muay thai treningsleir” er passe.

AngmorKabeePhomdang bekreftet i det siste om passformen til tre boksere i muay thai treningsleir for Chuwattana som er Kanongsuek, Chomphob og Sangmorakot. Men det kan ikke være sikker på om resultatene av spillet, men det kan være trygg på at skjemaene kan være imponerende; de kan vise deres ytelse i Rachadamnern boksing stadion på utmerket måter.

 

Til slutt, er det tid for SuekDaewrungChucharean av AngmorChuchareanRaweearamwong å kjøre på spillet på Rachadamnern Thai boksing stadion i Thailand denne onsdag 14 August 2013. Deretter arrangøren KabeePhomdang har informert om denne nyheten og bekreftet om beredskap av tre boksere i boksing leiren som er Kanongsuek Chuwattana muay thai treningsleir, muay thai treningsleir for Chomphob Chuwattana Chuwattana og Sangmorakot Chuwattana Chuwattana muay thai treningsleir å kjempe i denne kampen.

 

For resten, Angmor sa i tillegg at “disse tre boksere har trent med hverandre før, bortsett fra Chomthong som har køen skal kjempe i Kina i denne tiden. På den annen side, bør ikke det være bekymret om Kanongseuk, Chomphob og Sangmorakot på grunn av deres god opplæring. Som et resultat, de kan kjempe med munterhet å bli favoritt av muay thai fans og ønsker å være vinnerne i spillet også.”

 

Videre, for SuekDaewrungChucharean i denne kampen, vil det være Kanongsuek Chuwattana muay thai treningsleir fasadeforkledning med Sirimongkol Sitanuphab Camp, Chomphob Chuwattana overfor med Kotchasarn W. Wiwattananon muay thai camp og Sangmorakot Chuwattana muay thai treningsleir overfor med Tanusuek Suranaree muay thai gym til å kjempe i denne kampen.

Leave a Reply