“Sorchor Wichit” har laget listen for “Phrakaiphet” å møte med “Daterit” igjen.

Etter svarer kravene til Muay Thai vil fans for lenge, Sorchor Wichit Padraew og et samarbeid bringe Phrakaiphet overhengende Air å kjempe med Daterit S. Phenphrapha igjen. Dessuten vil Daterit hevn av Phrakaiphet Suek Ruamkhonphadraew 5 juli i 2016 Lumphinee Ramintra boksing stadion når han er taperen av siste kampen Rangsit siste 8 mai før.

 

den annen side, slått det siste Phrakaiphet overhengende luft bare Daterit av elbowing ham Rangsit før følgende ved å slå Daewfai Lumphinee for to ganger. er det tid for Daterit å hevn med Phrakaiphet Suek Ruamphonkhonpadraew 5 juli, 2016 Lumphinee Ramintra når han er taperen av viser imponerende skjemaet til Muay Thai fans. Derfor sa Sorchor Wichit at dette paret en kan være en morsom sikkert.

Leave a Reply