“Kai” er ganske stolte for hans 2 elskede boksere å kjempe som de master.

Kai Sitkaewphraphon eller sjefen Sitkaewphraphon boksing Camp er hedret om sitt arbeid etter hans 2 boksere i administrasjonen. nemlig, Khunsueknoi og Mangkornkhao kan kjempe som master paret de samtidig etter 2 programmer i 2 boksing stadioner. Deretter kan Muay Thai fans muntre opp for disse 2 boksere uten å bli skuffet sikkert. Betydelig, Khunsuek noi kan slåss som master ved kringkasting på channel 3 av Suek Chao Muai Thai mens Mangkornkhao kan kjempe med Phonphon Phumphanmueng som master av kringkasting på kanal 5.

 

Dessuten har Kai Sitkhaewphraphon eller hodet av Sitkaewphraphon boksing leir sa at han har trent disse 2 boksere alene hele dagen, som forberedelse, øve, godt vesener, vekter og næring med sin tillit til å bli vinnerne for begge.

Leave a Reply