“Kodea” bekrefter ikke for å endre sannheten fordi “Chun” er den eneste å listen over “Pharanchai”.

Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan angir at mennesker i vårt samfunn bør holde de gode manerer uten forvirring som ikke er basert sannheten. I tillegg er den eneste som har riktig retten til listen av programmet på Lumphinee boksing stadion bare Promoter Chun Kertphet.

 

I dag er det flere gode hodet av boksing leirene å gjøre hans boksere i hvert lag som er Sing, Chalarm og Pharanchai for å vise skjemaet topp med store stykker av arbeider. Men avslørt Kodea hans sinn til journalistene Muai Boym som føler han skuffet mye disse hodet av boksing spiller rollen av regelen uten å forstå i dette emnet riktig. , ønsker han å informere at måten å gjøre listen over Pharanchai bør være under avgjørelsen av arrangøren Chun Kertphet å kjempe Lumphinee boksing stadion bare. Dessuten har Chun Kertphet alltid støttet og laget dette programmet; Således, bør alle gjøre forstå sannheten uten forvirring i vårt samfunn.

Leave a Reply