Det kanskje ikke være på samme måte om “Pheankhon” kan kjempe i samme vekt med sin par en.

Tuk T. Surat eller senior blant Pheankon T. Surat har annonsert klart etter hans elskede bokseren er gjort listen for kamper Suek en Thong Chai denne 9 juni2016. Dessuten, han kanskje ikke slåss med Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew av forhandlinger vekt for 1 pund i 113-114 pounds for ikke å mye penger selvfølgelig. I tillegg synes det at Pheankhon kan ha sin flere ulemper enn hans par en etter at han har mistet til denne personen etter vender med hverandre for en tid. I tillegg denne tiden vil Pheankon kjempe i samme vekt med sin par å minst 1 million baht sikkert.

 

Dessuten, det siste Tuk T. Surat eller senior av Pheankon har bekreftet at dette programmet dette paret en kan kjempe i samme vekt å vinne store summer. Tvert imot, kan ikke Pheankhon forhandle vekt å kjempe i 113/114 pounds fordi han har mistet dette paret en før. Dermed kan det være hans tøff oppgave. Hvis dette paret er man i stand til å kjempe i samme vekt, kan vinneren minst 1 million baht definitivt.

Leave a Reply