Mahasarakham vil gi mer penger å muntre opp “Rattanaphon”.

SIA Ya Muengchon eller tilhenger av Muai sitte Thong dammen boksing leir og samarbeid fra A. Wapheephathum provinsen Mahasarakham forbereder å muntre opp Rattanaphon Sitthongpond Lumphinee boksing stadion. Dessuten skal han kjempe med Fluknoi Moosaphanmai med hans tillit av god strategi for å bli vinneren av dette spillet.

 

har det bedre gjeldende Suek en Weeraphon og Suek Moosaphanmai som kan kringkastes denne 19 April 2016 Lumphinee. Deretter, etter Songkran festivalen dette paret kan en komme tilbake å kjempe kontinuerlig boksing stadion. , det siste Sia Ya Muengchon eller tilhenger av Sitthongpond boksing leir har avslørt at han er sikkerå muntre opp for Rattanaphon Sitthongpound uten redd for Fluknoi Moosaphanmai på grunn av god strategi Rattanaphon.

 

Muengchon sa at for denne kampen det kan bringe cheer lag fra Sitthongpond boksing leir og samarbeid fra distriktet Wapheephathum i Mahasarakham provinsen kommer med mange biler å muntre opp for Rattanaphon Lumphinee boksing stadion. Dessuten, hvis Fluknoi Moosaphanmai har et godt samarbeid også, kan han vise av dem fordi et samarbeid med Rattanaphon og Muengchon er klar å muntre opp Rattanaphon bedre måte selvfølgelig.

Leave a Reply