“Thanadate” vil kjempe med “Nongyot” på Suek en konge Thong på denne 20 April 2016.

For Suek en konge Thong oppsett av selskapet fans Kingthong Luakprabat, Khondeesriphuthorn forbereder å gi lykke til Muay Thai igjen. har han brakt gode over hele landet til å kjempe med hverandre; nemlig den master eller Thanadate T. Pran 49 eller skjemaet frisk å kjempe med Nongyot Sitchekarn å vise av funniness.

 

For Suek, en Thong King Rachadamnern sendt siste onsdagen i 20 April 2016, velger selskapet Kingthong Luakprabat de gode resultatene en kjempe ved å holde prisen for bare 270 baht.

 

I tillegg denne kampen vil det være Panphet T. Pran 49 å kjempe med Mangkorndate S. Phetbunmee i 101 pounds, Thabna S. Warittha å kjempe med Niathoranee Luakwittaya i 101 pounds, Yodsiam Singphomphrab å kjempe med Dodeedee Bor Bariphat i 111 pounds, Yodphet Phetchinda å kjempe med Singsiam Singphomphrab i 120 pounds, tilhenger par en eller Kongphonlek Kertkongphon å kjempe med Khathawut Kertphonthip i 126 pund , den andre eller Yimsiam Nakornmuengdate å kjempe med Rolex Fighter Muaithai 110 pund, en mester eller Thanadate T. Pran 49 å kjempe med Nongyot Sitchekarn i 113-114 pounds.

Leave a Reply