“Onechana” har utfordret “Phetsongkhom” å få mest penger.

A. Bunchuai eller leder av A. Bunchuai har bedt selskapet å gjøre listen for Onechana A. Bunchuai for å bekjempe Phetsongkhom Sitchareonthrab eller den gamle talsmann igjen. Dessuten kan han gi et store mengder penger til ham eller øke med mer penger hvis Onechana har mottatt mindre penger enn hans par en. Selv om sin boksing leir ikke en rik, har han mange venner til å hjelpe. Heldigvis, hvis Onechana er vinneren i dette spillet, i neste kamp han kan kjempe med Klasuek Phetchinda igjen eller slåss med Rangkhao Chariyakittikorn.

 

I det siste, har Onechana A. Bunchuai vist gode skjemaet i samme nivå av Klasuek Phetchinda eller hans tilhenger av tie med tre par en Suek Phetwisate Num båt. Og programmet hadde definert sist torsdag Rachadamnern støttet av A. Bunchuai Yodkhun også.

Leave a Reply