Det bør ikke gå glipp av programmet for årsdagen for kanal 3.

Sommai Sakulmateta har bekreftet at foreslår han lister over Suek Chao Muai Thai 46 år jubileum av 3 lørdag av 26 mars 2016. Dessuten, i denne tiden ledelsen i Siam Om Noi boksing stadion har regnet om dette emnet som en aktivitet for å feire bursdagen årsdagen for kanal 3.

 

Sommai Sakulmateta eller arrangøren av Suek S. Sommai Rachadamnern boksing stadion har avslørt for å bekrefte at han er tildelt arbeidet sette store prosjekt av Suek Chao Muai Thai 46 år jubileum av 3. I tillegg kan dette programmet kringkastes lørdag av 26 mars 2016 Siam Om Noi boksing stadion. Deretter kan det være en av alle aktiviteter å gi æren for å være god selskapet også.

 

Sommai har bekreftet at siden han har mange sjanser til å sette årsdag anniversary til Rachadamnern boksing programmer for flere ganger. Da det kan gi ære til ham og samarbeid med Palangmai gruppen mye, så på dette 26 mars 2016 det kan feire for årsdag anniversary til kanal 3. Således, det kan gi ære ham mye fordi denne kanalen er den store med å få mye penger. I tillegg Muay Thai fans av channel 3 bør ikke gå glipp av dette viktige programmet.

Leave a Reply