“Bu” er virkelig glad for de gode resultatene for “Portortor og Faipha”.

SIA Bu Muengphet har takket for Muay Thai fans som sendte oppmuntring til hans to boksere til å være mester; nemlig, Portortor og Faipha. Dessuten bør det takke for leder av boksing leir og teamarbeid Phetrungriang boksing leir og Sitbunmee boksing leir mye til å gjøre sine oppgaver. Derfor skuffe det ikke ham etter vite resultatet av vinnende av hans to Boxere til 2 runder.

 

SIA Bu Muengphet eller bak Suek Phetsuphaphan Lumphinee Muay Thai stadion og Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium. Videre, etter at Portortor har overvunnet Desellek å forstå mesteren av 26 Isuzu boksing runde og Faipha å bli vinneren, det bør takke for alle involverte inkluderer av disse to boksere gjøre gode navn Suek Phetsuphahan for å være vellykkede i nær fremtid. I tillegg føler han gladdest i hans liv.

Leave a Reply