“Kaewkangwarn” har sin beste form å vinne alle boksere.

I denne timen er lærer Oud Buayai kjempefornøyd de gode resultatene av hans bokseren i boksing leiren; nemlig Kaewkangwarn Plewwayo overvinne Superlek av Rattanabundit universitetet sikkert. Videre, det siste formen er i ned veien litt etter litt, Muay Thai fans av Kaewkangwarn venter vet vinneren resultatet for kampen Suek millioner baht for en konge Thong setup Rachadamnern Muay Thai stadion.

 

Derfor, selv om tidligere Superlek er den sterke med sin bedre form enn Kaewkangwarn Plewwayo nå sin form er verre enn ham. , mandag av 7 mars 2016 Suek en konge Thong Rachadamnern Muay Thai stadium de kan slåss med hverandre igjen med støtte til Winai Naksin og assistent eller Ponlarat Rodraksa. Deretter bør det forutsi om superlek kan være flittig å kjempe eller Kaewkangwarn kan være vinneren til bli skal 100 000 baht bokser.

 

Lærer Oud Buayai avslørt til reporteren at i denne timen Kaewkangwarn har sin ferske form ved å vinne flere boksere. , med god praktisere, flott kropp tilstand, fin strategi og god fart det kan fortelle at ingen ikke kan overvinne ham inkluderer av superlek. Videre er Superlek eldre, prestasjonen synker. Tilsvarende har lærer Oud bested hensyn til Muay Thai fans å heie hans bokseren også.

Leave a Reply