Etter “Lerttawee” har beseiret “Wayunoi” kunne han vise sin bedre form å kjempe med “Phetdam” kontinuerlig.

Otea Charumeung eller ekspert på Suek Palangmai har bekreftet at selv om Phetdam S. Sangakarnchang har overvunnet Lerttawee Phetportoror før, denne oppgaven ikke kan være så enkelt som hans tanke. Dessuten, Lerttawee har gjort sin bedre form, spesielt for å vinne Wayunoi S. Sangakarnchang eller bokseren i samme boksing leir Phetdam før. Dermed mener det at dette spillet kan ha funniness for å bekjempe som master paret en av Suek Chuchareon Muai Thai av Angmor som kringkastes onsdag 9 mars 2016 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Derfor har Lerttawee Phetportoror eller den alvorlige forstått god mulighet til å hevn med Phetdam S. Sangakarnchang som den gamle talsmann igjen i 126 pounds etter det siste det har justert den nye par en allerede.

 

Otea har avdekket at dette master en er interessant når de har kjempet med hverandre PPTV kanal før, og Phetdam blir vinneren av slåss med funniness. I tillegg er i samarbeid med Lertawee fremdeles undrer om resultatet av den siste kampen. I tillegg senere han har vunnet Wayunoi S. Sangakarnchang eller venn av Phetdam allerede, det er tid for ham å kjempe med Phetdam igjen å vise hans gode prestasjoner og utvikle sitt potensial til å kjempe utmerket.

 

Otea er virkelig sikker på at hans neste kamp å kjempe med Phetdam kan favorisere Muay Thai fans. I tillegg kan det være Chankrit A. Phimonsri å kjempe med Yuttasak Yuttachonburi eller Sangdaew S. Kittichai og Wisanuporn Sorchor Toipadreaw å kjempe med Rachasri IG 2000 og andre nye stjerner. Dermed kan Muay Thai fans ikke bli skuffet for å se denne kampen sikkert.

Leave a Reply