“Kiekkak” har mye energi å kjempe med noen i 122-123 pund.

Pok Mahachai har bekreftet at i dette øyeblikk hans bokser eller Kiekkak Paoin kan kjempe i 122-123 pund med alle på kontinuerlig måter. Men i siste har han akseptert at han er fortsatt forvirret for Utfør avgift for Kiekkak fra første til tredje runde har på mindre måte enn hans par en. Så, han ville være glad hvis noen har informasjonen kan fortelle ham å ha arbeider informasjon for bruk i sin forbedring for.

 

Pok Mahachai eller sjefen av N & P boksing og samarbeid av assistent Bangrachan har avdekket at etter Kiekkak har overvunnet Khomkert i den siste kampen for å slåss i 122-123 pund, han kan kjempe med noen uten redd.

 

I tillegg har Pok akseptert at nylig han er virkelig forvirret mye om utføre avgiften på Kiekkak som er mindre måten. Dermed har noen kan informasjon fortelle ham å bruke som informasjonen som arbeider for å forbedre sitt arbeid videre.

Leave a Reply