Muai Dee Withee Thai vil justere rekkefølgen på par seg på nye måter å favorisere Muay Thai fans.

Muay Thai fans av Suek Muai Dee Withee Thai har foretrukket for å se for de forskjellige programmet bokserne som spilte de gode rollene mye til noen av dem vil ha justeringen for mektige i den nye måten fra utsette å kjempe som den fjerde mester i boksing programmet i stedet for den tredje hver kamp. Deretter kan et samarbeid lytte for forslaget å forbedre dette boksing programmet ytterligere.

 

For Suek Muai Dee Withee Thai sendt kanal 11 hver søndag fra 3,005 kl., siden 2016the samarbeid med Nayokkai eller Kitti Paopiamthrab og Sorchor Wichit Ounglaor har setup for 4 boksing kamper som vært interessert mye fra Muay Thai fans mye å se boksing stadion eller kanal 11.

 

Imidlertid har et samarbeid tillatt Muay Thai fans til å uttrykke meninger inkludert for å gi forslag om hvordan å forbedre eller endre programmet. Således, det viser at Muay Thai fans har favorisert mest for ser for annet program bokserne eller interessante som. den annen side, de ønsker master par seg å kjempe som fjerde paret de i stedet for den tredje alle kamper, kan det anses møte et samarbeid videre.

Leave a Reply