“Taksinlek” kan bevise sin ytelse om å bli vinneren å bli rost.

Onkel Moo Kertniwat eller trener Taksinlek Kertniwat har bested hensyn til Muay Thai fans fordi han har symphatized ham etter at han har mistet spillet, unntatt blir vinneren. er det sikkerat denne bokser ikke kan røpe for karrieren sikkert. Derfor kan denne neste kamp han kjempe med Yokwittaya Phetseimeun Suek Phetwittaya denne 28 januar 2016 Rachadamnern boksing stadion. Og han kan bli en utmerket som tidligere absolutt.

 

Etter at Taksinlek Kertniwat har blitt slått av hans par en, har han fått skylden av Muay Thai fansen. Deretter Moo Kertniwat eller trener av Taksinlek ikke føler deg komfortabel for denne handlingen av Muay Thai fans, han har bedt om symphathy ikke bare for bare å vinne. Han har dessuten trøstet hans bokseren og sendt oppmuntring til ham å forstå mesteren i fremtiden.

 

For en annen kamp, kan Taksinlek kjempe med Yokwittaya Phetseumeun i 131-133 pund Suek Phetwittaya Dette torsdag 28 januar 2016 Rachadamnern boksing stadion. Dermed trener Moo har avdekket at Taksinlek har god vane, Muay Thai fans skal symphatized for ham og tror ham ikke å svikte av kamp 100 prosent.

 

Trener Moo er virkelig sikkerat denne kampen han ønsker Muay Thai tilhenger for å bevise for prestasjonen om Taksinlek er god nok til å bli en utmerket i fremtiden.

Leave a Reply