“Pop” er overbevist om at “Khaimookkhao Thairungreangkhamai muay thai camp” kan få 200,000 baht sikkert.

IMG_3528

Pop Kerathi Thiasangwarn akseptert at nylig hans teamarbeid og ham hadde gjort en beslutning om å forhandle prisen for 3-2 for 200,000 baht, fordi de hadde sett at denne prisen er interessant. Dermed, teamarbeid av Phetphanomrung hadde forhandlet ikke bare vekten, og også prisen.

Pop Kerathi Thiasangwarn eller den store sjefen PorThairungriangkhamai muay thai Camp avslørt og akseptert til journalister av Muai Siam etter SiaBu Muengphet hadde brakt Khaimookkhao Thairungreangkhamai å forstå for mesteren av Thailand i 130 pounds med Phetphanomrung W. Sangphrapai i den store kampen av Phetsuphaphan sendt på denne 22 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium at nylig min samarbeid og jeg hadde gjort en beslutning om å prute prisen for 3-2 allerede for 200,000 baht fordi Vi hadde sett at denne prisen er interessant. På den annen side, hadde Phetphanomrung ikke bare å prute vekten, men også røverpris.

Den store sjefen P. Thai Rungriangkhamai boksing Camp sa at “samarbeid med Phetphanomrung hadde forhandlet vekt for 2 pounds som er 128/130 pounds i tillegg til lønnsforhandlinger prisen for 3-2; nemlig, 200,000 baht. På den annen side, vil SiaBu Khamookkhao å forstå for champion også å få mer 3 ganger av fordeler. Deretter, muay thai fans bør muntre opp for ham også.”

“Numnoi” lurer “Phenaek” er taperen.

NUM Noi av Hadyai er bekymret for å slå av treningsleir for Phenaek Sitnumnoi etter at Phenaek hadde kjempet med Superbank av Rattanabandit university i Suek Kertphet på sist tirsdag 9 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand. Så, han ønsker å sende Phenaek til ansikt med dette par bokser igjen med å få mye penger. Som et resultat, hvis tilhenger av Superbank er interessert i dette spillet, kan han kontakte ham hele tiden.

Derfor, fordi Phenaek Sitnumnoi muay thai treningsleir hadde tapt score til Superbank med kampene funnily i Suek Kertphet på sist tirsdag 9 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium, leder av boksing leir avslørt at “jeg er fortsatt bekymret mye for denne å slå av Phenaek og ønsker å sende Phenaek å møte med denne par bokser igjen for å være vinneren. Dessuten, hvis Phenaek kan kjempe i denne kampen, det vil være støtte til et store mengder penger for ham og hvis tilhenger av Superbank er interessert i dette spillet, han kan kontakte ham for å la dette par bokser å møte med hverandre med munterhet igjen.”

Numnoi sa at “jeg er fortsatt bekymret for de beseiret av Phenaek mye fordi han ikke kunne bli taperen. Dermed, jeg vil gjerne sende ham å få hevn igjen med å få mye penger. Derfor, hvis tilhengere av Superbank er interessert i dette spillet, han kan kontakte til min teamarbeid alle ganger og jeg er klar til å støtte for dette spillet med gode fordeler også.”

Leave a Reply