Det bør få store investeringer på varme programmet i Suek Kingthong.

Kingthong Luakphrabat kan vise de gode resultatene for Suek Kingthong denne 13rd januar i 2016 blir hyllet av Muay Thai fans. Deretter blir det 4 par seg å kjempe denne kampen; nemlig Sangfah Ch. Wasan å forstå 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tabtimsiam N. Sripheung å forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Wanchai å forstå 1 million Thanadate Th. Pran 49 og de siste par bokseren eller Fahngam Yodmuaiphonrat å forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj.

 

Suek Kingthong denne 13rd januar i 2016, vil det være 4 par boksere å kjempe denne kampen; nemlig Sangfah Ch. Wasan å forstå for 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tubtimsiam N. Sripheung å forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Onechai å forstå 1 million baht med Thanadate th Pran 49 og siste par en eller Fahngam Yodmuaiphonrat å forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj å kjempe med funniness. Som et resultat er det sikkert at det kan være mengden av Muay Thai fans å se dette spillet sikkert.

 

For master seg, vil det være Bangphleenoi 96 Pheenang å kjempe med Superball Teemenglei, den andre en eller Kaito W. Onechai å forstå 1 million baht med Thanadate th Pran 49, støtte par en eller Tubtimsiam T. Sripheung å forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadreaw, Yokmorakot W. Sangphrapai å kjempe med Baikhan P. Ounnut, Mangkornngen T. Morsri å kjempe med Narongchai Sitchomyut.

Leave a Reply