“Chomphichit” er klar til å kjempe på dette spillet.

I dette øyeblikk bekreftet Sia Mor at Chomphichit Sitsavebuntham kan kjempe med hvem Suek bursdag Rachadamnern Thai boksing stadion uansett Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim eller Pakkalek T. Laksong. Deretter bør Sia Mai fjerne problemet for store sangen i dette emnet, fordi det har avslørt at denne bokser har hans god oppmerksomhet å kjempe denne kampen. Videre har han blitt trent av Phanphayak Sitchatik Chuwattana boksing leir.

 

Bursdagen kamp av 70 år for Rachadamnern sendt denne onsdag 23 desember 2015, nylig Chomphichit Sitsavebuntham kan kjempe med Sanpharanchai. Men det siste San har forlatt fra denne kampen som resulterer i Chomphichit ikke kan kjempe denne kampen. Dermed dette tidspunktet Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller leder av Chomphichit har avslørt som venter selskapet Sommai Sakulmateta å fjerne problemet med Thongchai Rattanasuban. Heldigvis i neste kamp kan Chomphicht kjempe med Chorfah Th. Sangthainnoi stedet eller slåss med Phetlamsin eller Pakkalek for.

 

SIA Mor fortalte at denne tiden Chomphichit fortsatt ikke vet at han kan kjempe med hvem. Derfor skal den vente Sia Mai å fjerne alle problem med Bird er sønn. Heldigvis kan i dette spillet Chomphichit slåss med hvem uansett Chorfah Phetlamsin eller Pakkalek, spesielt for sin gode oppmerksomhet å øve seg å kjempe dette spillet. , bortsett fra hans perfekte kroppen tilstand han fortsatt har Phanphayak Sitchatik å hjelpe for å praktisere ham også.

Leave a Reply