“Pheemai og Phetnarin” har skapt gode skjemaet for å bli mester i kanal 7.

Chun Kertphet har laget listen over Yahoampheemai Arawan å kjempe med Phetnarin P. Pekko Suek Kertphet og Suek Khwakpheekae denne 22 desember 2015. hvis dette paret en kan vise skjemaet utmerket, kan vinneren forstå mesteren i 105 pounds kanal 7 Thai boksing stadion med Koko Paemeanburi. Dermed er det tid å kjempe utmerket.

 

I dette øyeblikk, kan formidler Chun Kertphet gjøre lister over par seg Suek Kertphet og Suek Kwakpheekae å kjempe denne 22 desember 2015; nemlig, fører en eller Phanphayak Chitmuengnon å forstå mesteren i 126 pounds Lumphinee Thai boksing stadion med Kaona PK Sanchai Muai Thai Yim følgende andre eller Yodphanomrung Chitmuengnon å kjempe med Chuchareon Dabransarakham, Jamesak Sakburiram å kjempe med Sia Kim sitte Sortor Taew, Banlangngen Ph. Peannaphat å kjempe med Kaewphayak Chitmuengnon, Phomphet Singbansrang å kjempe med Yodbuadang Dabphommahachai , Chaila Sarawatpaemahatai å kjempe med Mangkornthong T. Morsri og Pheemai Arawan å kjempe med Phetnarin Ph. Pekko.

 

For kampene Pheemai Arawan å utfordre med Phetnarin Ph. Pekko, formidler Chun har avslørt at han ville liker dem for å praktisere seg og vise god form. kunne han bringe til vinneren å forstå mesteren i 105 pounds kanal 7 Thai boksing stadion med Koko Paemeanburi i neste kamp.

 

Promotoren Chun har avslørt at er det tid for begge øve og Vis den gode formen å være forutsi for hvem være vinneren. Dessuten kan vinneren kjempe for å forstå mesteren i 105 pund kanal 7 Thai boksing stadion i neste kamp videre.

Leave a Reply