Kert P.K har sluttet på pre fødselsdagen på Rachadamnern boksing stadion.

SIA Khwak PK eller den store en PK boksing Camp har akseptert at det er veldig ære mye at bokserne under PK Sanchai Muai Thai Yim har skapt den gode atmosfæren for pre fødselsdagen til Rachadamnern boksing stadion. Deretter kan det være Muangthai, Kaona og Prachanchai å kjempe denne kampen.

 

SIA Khwag eller sjefen PK Champion har avdekket at i denne tid det kan sette for pre fødselsdagen til Rachadamnern boksing stadion 23 desember 2015. Dessuten, det siste Sia Khwag PK eller sjefen PK boksing Camp har følt ære mye etter bokserne av pk Sanchai Muai Thai Yim har sluttet for å lage den gode atmosfæren kampene om før fødselsdag Rachadamnern boksing stadion; nemlig, Muengthai, Kaona og Prachanchai. , i denne kampen er det stor ære for PK boksing leir mye, spesielt hans boksere som delta pre-årsdag av Rachadamnern boksing stadion som den største av år 2015. Til slutt, han kan sende bokserne i sitt team til å opprette den gode stemningen denne kampen sikkert ikke på samme måte som andre de som aldri har en sjanse til å delta i dette spillet.

Leave a Reply