Det har vært jublet opp for å få den alvorlige av året.

Litunent Chat har bested hensyn til dommerne å vurdere om de alvorlige kanal 7, det ikke er kunne kutte listen av Khaosanit Dragonmuaithai, som har kjempet med Koko Paemeanburi ut av dette programmet. I tillegg har begge kjempet med funniness for å bli for å være alvorlige paret en i år sikkert.

 

Sist søndag viste at den har paret de av Suek Muai Thai Chedsee mellom Koko Phameanburi å kjempe med Khaosanit Dragon Muai Thai til fjerde runde Khaosanit har slått Koko å bli slått. Men har slutten av runde Koko returnert for å bruke albuene for å kjempe med Khaosanit. den annen side, har han kjempet med funniness til blir å være leder og litunent Chat eller sjefen Surachate Dechaphan eller sjefen av S. Dechaphan har fortalt et samarbeid av dommere til å vurdere for de alvorlige fordi de tror at begge kan ha sine rettigheter til å være alvorlig en av året sikkert.

 

I tidligere, litunent Chat har avdekket at det bør takk for et samarbeid Kertphet og Sia Chun for å gi en stor mulighet for bokseren å kjempe kanal 7 ukedagene. Videre har han bested hensyn til team av dommere for å vurdere av alvorlig uten å være skyndte seg å kutte navn lister over dette paret en for å bli henrykt til bli for å være alvorlig en av året. Til slutt, Muay Thai fans har beundret dette paret som denne kampen er morsomt, det burde la dommerne å vurdere om dette også.

Leave a Reply