“Yodfah” og “Chaiphichit” har kjempet med “Song”.

Stor sang eller Thongchai Rattanasuban har ført ny bokserne av Suek Onethongchai, som kan vise den gode formen i Suek en Thong Chai sendt denne 19 November 2015 å kjempe Rachadamnern boksing stadion allerede. Deretter bør ikke Muay Thai fans av Suek en Thong Chai være oppjaget kommer tilbake fordi det har det nye programmet å kjempe Suek en Thong Chao sikkert.

 

Big FilesTube sa at Thongchai Rattanasuban er overrasket om form av bokserne Suek en Thong Chai kamper den siste kampen. Dessuten, i denne kampen det har brakt Yodfah å kjempe med Meungchonlek og Chatphichit å kjempe med Domethong ved å la bokserne av Suek Sangmorakot Lumphinee boxing stadium for å kjempe med dem. sendt denne 19 November 2015. Videre har de viste den gode formen dette programmet, Muay Thai fans av Suek Onethongchai ikke bør være oppjaget å komme tilbake. Dermed vil det være nyheter å kjempe Suek en Thong Chai, nemlig Yodfah å kjempe med Meungchonlek og Chatphichit å kjempe med Domethong eller nye stjernene i Suek Sangmorakot Surgeant Tui. Derfor bør Muay Thai fans av Suek en Thong Chai komme å se dette spillet før forlate hjemmet sikkert.

Leave a Reply