“Noi” mener at han kunne ha bedre livet.

Selv om den siste kampen Chenoi Sakburiramthe ikke glad for stykker av arbeid Sakmongkol Sakburiram, er han ikke fortsatt uforsiktig trygt å la denne kampen skal leksjonen. Videre håper han at neste kamp kan han være sterkere. Videre har han takket for Muay Thai tilhenger for å muntre opp Sakmongkol å forstå mesteren som femte rangeringen vellykket.

 

Derfor Sakmongkol har nettopp vunnet se Chaointree Kertchareonchai Suek Muai Thai Ched Morchit boksing stadion, det har økt vinnende statistikken for 5 kamper kontinuerlig. I det siste, har Chenoi Sakburiram eller Wanida Thanadkha kommet til takke for Muay Thai fans å følge og heie frem til Sakmongkol kan forstå mesteren for å øke sin statistikk som femte kontinuerlig. Dessuten Lertsila Sitchate, Kongburapha Sorchor Laiphrachean, Phetsatis SatisCD og Phetmuengkao T Taksin har ikke gjort skuffelse for Muay Thai fans. Dermed neste kamp kan i affliation gjøre lister over de par bokserne å kjempe med hvem for å garantere Sakmongkol å være vinneren.

Leave a Reply