Ouan bekrefter for å få en masse penger “Chitmuengnon programmet”

Ouan Muengnon har takket for Mit Nakorn å gjøre listen par en av Phetyindee Suek Chitmuengnon denne 14 September 2015. Deretter vil det være master en oppkalt Samdee Phetyindee Academy å kjempe med Rit Chitmuengnon fulgte av andre eller Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian. Dermed kan Muay Thai fans ikke bli skuffet sikkert.

 

Suek Chitmuengnon, denne 14 September 2015 vil det være Oaun Muengnon og teamarbeid gjøre listene master par en eller Samdee Phetyindeeacademy å kjempe med Rit Chitmuengnon følgende andre eller Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian, Singthongnoi Kerttikittiphan å kjempe med Chaila Sarawatphaemahathai, Chanesuek Sakphompean å kjempe med Rachasak Sitsethathu , Sia Pharanchai å kjempe med Numnoi Sitchemeaw og de første par. nemlig, Chane Pharanchai å kjempe med Phangtor Phor Lakbun og master par en eller Phitakchai Phitakphaphadang å kjempe med Onechainoi Singphlapaknoi og Chamuakphet Sitdabwad å kjempe med Yodphuthai Suranareeyim.

 

I det siste, Ouan avslører til master par en og andre at det bør takk for Mit Nakorn å gjøre listen over Phetyindee for Suek Chitmeungnon. Det bør imidlertid være bekymre for Muay Thai tilhenger for å kjempe uten verdt penger og skuffelse. Derfor bør det takk for Mit Nakorn å paret de av Phetyindee for å bekjempe Chitmuengnon; nemlig, Sam Dee Phetyindee Academy å kjempe med Rit Chitmuengnon og Yodbuadang S. Sirilak å kjempe med Riangdate Sakwichian. Som et resultat, kan Muay Thai fans muntre opp for favoritten.

Leave a Reply