Det vil være “Sakphet og Morakot” å kjempe på dette spillet.

SIA Tung Phetphiya har invitert Muay Thai fans å kjempe med Sakphet Fighter Muai Thai og Morakot Khomsaimai som andre paret en av Suek Phetphiya sendt denne 15 September 2015. Deretter bør det mener at dette spillet kan være spennende og Muay Thai fans kan vise de gode resultatene dette spillet.

 

For Suek Phetphiya sendt denne 15 September 2015 Lumphinee boksing stadion, det kan ha master paret en oppkalt Sam A Phetyindeeacademy å kjempe med Klasuek Phetchinda etter andre par en eller Sakphet Fightermuaithai å kjempe med Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy å kjempe med Rungnarai av Rattanabundit university, Chaiyo Phetyindeeacademy å kjempe med Phetphangan, Sialek Nayokathasala å kjempe med Wittayalek Singphon Ro 5 , Chanachai Khanomtom 62 å kjempe med Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian å kjempe med Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy å kjempe med Supernew Nonedangyim.

 

For det andre paret en, vil det være Sakphet Fighter Muai Thai å kjempe med Morakot Khomsaimai. Deretter har Sia Tung avslørt at han ønsker Muay Thai fans å bevise sin parets ytelse igjen ved å kjempe amusingly.

 

SIA Tung avslører at den siste kampen Morakot har blitt slått for rask. Derfor denne 15 September 2015 han ønsker fans Muay Thai for å bevise sin parets ytelse å kjempe med funniness.

Leave a Reply