“Archanai” kan vise skjemaet frisk å vinne “Onechai” eller gode opplevd en.

Archanai Phetyindee Academy har akseptert at han har hans mindre erfaring enn Onechai KertMu 9 å kjempe for Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kampen sendt denne 9 September 2015 Rachadamnern boksing stadion. Men er han fortsatt trygg med hans større figur og hans frisk å overvinne sin par en kjemper med funniness og lage imponerende til Muay Thai fans sikkert.

 

Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate å kjempe den store kampen denne 9 September 2015 Rachadamnern boksing stadion, har selskapet Nit Nakorn serverer gjort interessante listene mellom Archanai Phetyindeeacademy og Onechai Kertmu 9. Dessuten Archanai har avdekket at denne kampen han kunne øve seg for å vise de gode resultatene sikkert med viser hans frisk form og større størrelse til kneet opp hans par en. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans å se spillet uten skuffelse.

 

Archanai sa at det har ingen problem å kjempe i 111 pounds like med hans større form, bortsett fra hans erfaring. kan han vinne Onechai sikkert, Muay Thai fans kan muntre opp for å kjempe med funniness.

Leave a Reply