“Oud” kan “Mit” sette programmet boksing.

Oud Phibun har takket for Sia Nao, Sia båt og Sia Tung inkluderer av Mitnakorn, som har tatt vare sitte Oud Phibun boksing leir og alle boksere å kjente navnet. I det siste, har han sendt Phetdam Sitoudphibun under Phetyindee Academy bli 100,000 baht bokser.

 

Sist mandag, blitt reporteren avslørt Oud Phiboon eller berømte hodet provinsen Ubonrachthani som i dag han ikke har hatt tid til å ta vare bokserne fullt til tilordne arbeidet for Sia båt ta vare . Etter at har Sia Oud Phibun takket for Sia Nao, Sia båt, Sia Tung og Mit Nakorn, som har tatt vare bokserne Sitoudphibun boksing leir for å skape det gode navnet boksing leir uansett Phetmorakotkerttisak (Sitaek A. Bualert) og Phibun. den annen side, har han gjort Phetdam å være under Sia båten ved å holde praksis Phetyindee Academy samt å være trygg og håper at denne bokser kan frem til være 100,000 baht sikkert.

 

SIA Oud Phibun sa at “nylig han fortsatt har spilt den viktige rollen i boksing sirkelen. Men har han tilordnet Sia båt for å ta vare bokserne fordi han ikke har hatt tid til å vie seg i dette begrepet. Foreløpig alle har vært trent Phetyindee boksing leir og 5 stjerner kylling daewyim under støtte til Phetyindee samarbeid eller Sia Nao. Til slutt, det bør takke Sia Nao, Sia båt og Mit Nakorn som han respekterer alle tid samt etter og sende oppmuntring til Phetdam også. Derfor kan fremtiden for denne bokser være i god vei for sikker.

Leave a Reply