“Phetmuengchon” bør ikke være uforsiktig for griper mester i finalen.

Selv om tidligere Thapphaya sitte A har bekreftet at Phetmuengchon alltid viser hans god form uten uforsiktig å kjempe i 12nd Fukthiangroup for å over i Suek Chao Muai Thai sendt lørdag i 25 juli 2015 Siam Om Noi boksing stadion gjennom kanalen 3 siden 12 15 am

 

Thapphaya sitter A. Hon Sitthappaya avslører til journalistene Muai Boym som tidligere han har tatt vare beredskap for Phetmuengchon som har Semi programmet 12nd Fukthiangroup for å bekjempe med Kiekkak Ph. Phaoin Suek Chao Muai Thai sendt denne lørdag 25 juli 2015 Siam Om Noi boksing stadion. Deretter bekreftet det at Phetmuengchon kan forstå mesteren med Plakad, denne kampen han ikke uforsiktig for kampen med Kiekkak Ph. Paoin først.

 

Thapphaya sa at det er ikke rart om vekt fordi Phetmuengchon har kjempet bedre enn den siste kampen i denne tiden. Dermed bekymret Muay Thai fans bør ikke beredskap på grunn av god oppmerksomheten til bokseren. Mens han har vunnet langs kampen, i neste kamp han kan inn i den endelige hvis han forsiktig sin oppgave. Derfor med hans god form det kan være sikkert kan at Phetmuengchon passere i Semi finalen sikkert.

Leave a Reply