“Nuengthep” har forlatt fra dette boksing sirkel.

Neungthep overhengende luft eller den elskede bokseren gjennom kanal 7 har annonsert gjennom personlige facebook som han ønsker å kjempe i dette boksing sirkel. Dessuten, det resultater fra hans kroppens tilstand, øye syn og alderdom. Men det bør takke boksing sirkelen til å støtte ham inntil samt Muay Thai fans som alltid muntre opp ham og sende oppmuntring hele tiden før .

 

Nuengthep overhengende luft eller kjente bokseren provinsen Rachaburi er under støtte av Sia Chun Kertphet eller arrangøren Pheeraphongtheeradatephong og gamle disippel av advokaten Toi overhengende Air eller Sombun Nirutthimethee, som har skapt det gode navnet dette boksing sirkelen gjennom kanalen 7 og Lumphinee mye. , har han kunngjorde for å avslutte fra kampene formelt gjennom hans facebook etter at han har slått Kwanphet S. Suwanphakdee Lumphinee boksing stadion tredje runde sendt denne 3 juli 2015.

 

bør det takke for alle å muntre opp og sende oppmuntring til Nuengthep. Men med kroppens tilstand, alderdom og svak øye severdigheter, kan det være nok for å få god erfaring ved å kjempe denne boksing sirkelen.

Leave a Reply