Chun har bistått 5 store arrangørene gi lykke til Muay Thai fans.

God kvalitet selskapet Chun Kertphet, som har jobbet med dommerne av Lumphinee boksing stadion i lang tid, har gjort inntrykk til Muay Thai fans ofte. , det har grep for 1 million baht, og han har åpenbart at for å sette opp av Suek millionær Kertphet, det har resultert fra bistand av de 5 store arrangørene sendt denne 7 August 2015.

 

Derfor har boksing sirkelen i denne alderen resultert fra å hjelpe, selskapet Chun Kertphet koordinert med 5 store arrangører av boksing sende lykke til boksingfanlub som kan se for millioner baht fredag 7 August 2015 Lumphinee Ramintra boksing stadion. Deretter kan det være flere par seg å se gjør listen over arrangøren Chun Kertphet, Bird er sønn Rattanasuban, Sia Nao Phetyindee, Sommai Sakulmateta og Somchit Wankaew.

 

Videre vil det være de første master par. nemlig Onechalong Sitsornong å kjempe med Sakrinnoi A. Auansuwan følge av andre master par en eller Phrachanban Wisutchareonyon å kjempe med Watcharaphon PK Sanchai Muai Thai Yim, tredje master par en eller Kongkert T. Pran 49 å kjempe med Samranchai av Rajchabhat Chombeung Village, fjerde master par en eller Sia Kim Sortor Taew å kjempe med Sakulchai Weronafarm , den femte master par en eller Sprinter Phangkhongphrab å kjempe med Methee Sorchor Toipadraew, den sjette master par en eller Mongkolchai Khwaithongchim å kjempe med Sakulchailek Phangkongphrab, den syvende master par en eller utmerket master en i suek en Thong Chai, Prachanchai PK Sanchai Muai Thai Yim røverkjøp vekt eller Phet A. Phimonsri og andre.

Leave a Reply