“Sangmanee” vil kjempe i parfyme land eller Frankrike.

Foreløpig Sangmanee S. Thianpho har sin å kjempe i internasjonale boksing stadion igjen ved å fly å kjempe i Frankrike med EI Khaicar Ayoub eller marokkanske bokser med fransk nasjonalitet i Suek WCF vestkysten kampene sendt denne 7 August 2015. Videre vil det være Singmanee Kaewsamrit å delta i dette programmet også.

 

Etter i før Sangmanee har kjempet i utlandet for første gang i Suek toppen King World Series i Hongkong, har han sin varme form å kjempe i Frankrike eller fremmed land igjen. Derfor denne 7 August 2015 kan han for å kjempe i Frankrike for Suek WCF eller vestkysten kjempe ved overfor med EL Khaicar Ayoub eller marokkanske bokseren med fransk nasjonalitet, som har kjempet med Sam A før i 60 Kg.

 

Dette programmet er dermed den store kampen fordi bortsett fra Sangmanee S. Thianpho å kjempe i dette spillet, vil det være den nye utmerket Thai eller Singmanee Kaewsamrit å kjempe med den franske eller Asis Halalee også etter nylig har han vunnet Singdam Kertmu 9 i 67 Kg før.

Leave a Reply