Det er flere premier å stimulere paret en av Toyota å kjempe amusingly.

SIA båt eller Nattadate Wachirarattanawong er virkelig at for Toyota boksing rundt den kan kampen mellom Kwankhao av Rattanabundit overfor med Yodthuanthong Phetyindee Academy å kjempe med funniness for favoriserer Muay Thai fans mye. I tillegg er det den siste kampen for å god prisen med hver kan bevise sin ytelse utmerket måte.

 

For Suek Muai Dee Witheethai sendt søndag 3 mai 2015 Rangsit internasjonale Muay Thai stadium, kan dette programmet bli sendt igjen. Dessuten, søndag det kan være den siste kampen av første Toyoya Millionnaire mellom Khwankhao av Rattanabundit universitetet overfor med Yodthuanthong Phetyindee. I tillegg vinneren kan 500,000 baht følgende av den andre å 300,000 baht, og det siste Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong har avdekket at denne par bokser kan kjempe være verdt pengene utmerket måte.

 

SIA båten sa at dette par bokser er endelig en mellom Khwankhao og Yodthuanthong for å bekjempe med funniness for å favorisere Muay Thai fans sikkert med store mengder penger nesten totalt 1 million baht. Deretter kan begge kjempe amusingly, Muay Thai fans ikke bør gå glipp av dette programmet Suek Muai Dee Witheethai med grunn.

Leave a Reply