Endre fra slåss med “Orono” til “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta har gjort en beslutning om å avslutte fra kampene med Orono Y. Yong 101 fra Suek S. Sommai programmet og Suek en Kong Thun denne 6 mai 2015 å kjempe med Phanphayak Sitchatik i 127 pounds i Suek S. Sommai i den store kampen denne 7 mai 2015 Rachadamnern Muay Thai stadion. Dessuten er det sikre at kampene i 127 pounds kanskje verdt for Muay Thai tilhenger for å investere pengene sikkert samt slåss med funniness selvfølgelig.

 

Sommai Sakulmateta eller leder av Palangmai kan kjempe i 2 store kamper denne 6 mai 2015 og denne 7 mai 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. I det siste, Phetlamsin ikke klar til å kjempe, han har forlatt fra denne kampen for å bekjempe med Orono Y. Yong 101 i Suek S. Sommai og Suek en Kong Thun denne 6 mai 2015 som har blitt støttet av Surachai Nayoksanya å kjempe med Phanphayak Sitchatick i 127 pounds i Suek S. Sommai som den store kampen denne 7 mai 2015 i stedet. I tillegg er han virkelig sikkerå kjempe i 127 pounds som det kan være verdt for Muay Thai tilhenger for å investere pengene sikkert med kjemper amusingly for sikker. I tillegg kan Surachai kjempe med Samingdate Datefaifah også.

Leave a Reply