Båten har send oppmuntring til “Sam-A” skal fortsette å kjempe.

Båt eller Nattadate Wachirarattanawong er innlagte meldinger å sende oppmuntring for Sam-en av 5 stjerners kylling deaw yim. Da bør han føler desperat etter å bli slått av Phanphayak Chitmuengnon i første runde siste 29 April 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dermed kan våre liv være opp og ned nivå, Phetyindee er klar til å støtte ham fullstendig.

 

Derfor båt har oppholdt seg med Sam-en årrekke, og Sam-en er en av mest stolt bokseren for å gjøre sin boksing leir å være kjent. Dessuten er Sam-A med ham som Rachaburilek og Sam D siden har han begynt å sette sin boksing leir. I tillegg Sam-A bokseren å øke sin komfort blant annet god eksemplet til junior av denne boksing leiren uten hans klager for å kjempe i hver vekt og hans gode lovende.

 

I dag, er det en dag som alle føler skuffet fordi det blir for å være verre tidsperiodene etter Sam-en har blitt slått av hans par boxer igjen. Etter at alle har kommet i å vise sin symptom sykehusrom, og Sam-en kan si noe fra munnen med bare hodet risting og hans gråter. Men med sin kamp kan han se god oppmerksomheten til hans praktisere fordi Sam-en håper å bli vinneren i dette spillet, og denne lek har gode betyr ham mye som en av alle boksere å bevise sin ytelse. Tvert imot, vært ikke alt som hans håp fordi det bør akseptere sannheten som Phanphayak er også en av de virkelige bokserne med gode manerer og utmerket ytelse til å kjempe. Men båt ønsker å velsigne Sam-A for å opprettholde sin posisjon av å slåss gjensyn med det virkelig beundrer til denne bokseren mye.

 

Det er derfor den virkelige faktum av livet at alle kan ha opp og ned nivå av livet som vi ikke kan forvente for mye. , i dag det bør akseptere at de gode har blitt vedtatt, men det venstre bare worriedness til Sam-en bare. Videre fra sin skade Muay Thai stadium dette såret fortsatt bryte sitt hjerte lenge. Men faktisk føler han ikke frustrerte fordi han mener at er det flere av Muay Thai fans sende oppmuntring til ham. Som et resultat, bør vi dårlig drømmen sammen, og det er sikkert at alle terskel ønsker å se Sam-en kjempe i neste kamp sikkert. Til slutt, båten kan ikke forlate Sam-A for å være alene og han ønsker å se braveness av Sam-en også.

Leave a Reply