Råde Muay Thai fans ikke for å være i siden “Manasak” for mye.

SIA Khwag PK har advart alle bokser med gode håp som det ikke tar for gitt for Sansatan som han kan miste spillet denne kampen å kjempe i 140 pounds er egnet for Sansatan vekt mye. Dessuten nylig Sansatan har holdt seg å kjempe med ham for en lang tid, Muay Thai fans som har jublet opp for Sansatan etter at han har mistet spillet til Manasak kan komme til å kostnadene med interesser i denne kampen sikkert.

 

SIA Khwag PK eller store hodet PK Sanchai Muai Thai Yim boksing Camp har avdekket at Somchit Wankaew og et samarbeid har brakt Sansatan å kjempe med Manasak igjen som den andre par bokseren av Suek Chit Mueng ikke idet det stor treff denne 29 April 2015 Rachadamnern boksing stadion. Tilsvarende har de kjempet med hverandre to ganger ganger i 2012 og 2013 av Suek Praianan Lumphinee boksing stadion. Videre i det siste de har kjempet med hverandre i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boksing stadion, og i denne 2013 Manasak kan banke Sansatan fordi i denne kampen er annerledes enn den siste kampen sikkert. Dermed bør det advarer Muay Thai fans med gode håper ikke å ta for gitt for Sansatan bare fordi kampene i 140 pounds god vekten av ham, og Manasa har holdt seg å trene seg med ham for en lang tid. Som et resultat, Muay Thai fans som har jublet opp for Sansatan etter at han har mistet spillet til Manasak kan komme til å kostnadene med interesser i dette samsvarer med absolutt.

 

SIA Kwag PK sa at nylig han ikke kjent før fordi Sansatan ikke har vært med ham. Men i dette øyeblikk har han praktisert med ham. det kan være sikker på at Sansatan ikke kanskje gjøre Muay Thai fans å være skuffet sikkert ved å få kostnader og interesser med sin bedre praktisere enn tidligere match.

Leave a Reply