SIA Chun har gjort den nye listen mellom “Superlek” å møte med “San”.

Chun Kertphet har gjort den nye listen over par boksere i Suek Kertphet for å skape en god atmosfære med policyen for dommerne. Videre har deltakelse ved å dele par bokser fra Suek Phetyindee Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong til å bekjempe denne fredag av 8 mai 2015 Lumphinee boksing stadion i Ramintra. Som et resultat, vil det være annet master par bokseren å kjempe i denne kampen mellom Superlek av Rattanabundit universitetet å kjempe med San Aranchai i 128 pounds også.

 

Videre blir det par bokseren som Muay Thai fansen venter ser med interesse. Tilsvarende har det utveksling av par boksere med policyen for Lumphinee dommere eller sjefen Bunsanti Sansawad denne fredag av 8 mai 2015. Dermed har arrangøren Chun Kertphet gjort listen over full par boksere av ledende med de velkjente bokserne Suek Phetyindee Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong å sende Superlek av Rattanabundit å kjempe med Sanparanchai i 128 pounds. Til slutt, det kan ikke forutsi at som blir vinneren, unntatt kontakter til Superlek som et samarbeid av Kodea fra Tungsong til å kjempe hardt helt.

 

den annen side, for andre par bokseren blir det par bokser fra Muai Siam av nordøst mellom Chankrit A. Phimonsri å kjempe med Kaokarat Chitmuengnon etter av utmerket bokseren i Phayakthongkhamsananphattaphee eller Phetchedsee S. Thianpho å kjempe med varmt par bokser eller Khunharnsuek Kertchareonchai, Phetnarin Luakkhaonanai å forstå for 400,000 baht med Mangkornthong T. Morsri , Chailar Sarawat Pae Mahathai å forstå 200,000 baht med Muengklanglek S. Suradate, Khemphet A. Sabaithae å kjempe med Yingyai S. Suradate i Suek Bright TV og leder for Singthongnoi Kertkittiphan å forstå 400,000 baht med Phetsenin Singbansrang samt en annen 3 par boksere gjøres listen over par boksere for å vente noen dager i form av Muay Thai fans.

Leave a Reply