«Mit» støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai treningsleir” å forstå for hans Thailand-mester.

IMG_3511

Kert Thrab Kertbanchong eller tidligere mesteren for Thai boksing i be 2535 akseptert at nylig Mit Nakorn lovet Songkhom Sitchareanthab muay thai camp og ham at hvis Songkhom kan vise sin flott form igjen for 2-3 kamper, vil han presse opp Songkhom å forstå for Thailand mesteren igjen sikkert.

Chareanthrab Kertbanchong eller tidligere mesteren av Thai boksing i be 2535 akseptert til reporteren av Muai Siam etter nylig Mit Nakorn har lovet å Songkhom Sitchareanthrab og ham og visste Songkhom Sitchareanthrab muay thai treningsleir kan ha sin nye sjanse til å kjempe med Mongkolkaew S. Sommai i Suek en Mit Chai på denne 17 juli i 2013 på Rachadamnern muay thai stadium igjen. Deretter, hvis han kan vise sin flott form som samme som sist kamper for en annen 2-3 kamper, Chareanthrab, kan presse opp ham å forstå for mester sikkert noe som vil gjøre Songkhom å ha mye oppmuntring. Dessuten, hvis han ønsker å bevise seg selv til alle for å se hans god form igjen, ville han vise sine talenter til alle å vite igjen også.

Chareanthrab sa i tillegg at “slik at Songkhom kan comeback for å bekjempe gevinst er fordi han ønsker å være muay thai champion i Thailand også, og nylig Mit har ringte meg og ville like meg å ta vare på Songkhom godt for å kjempe for en annen 2-3 kamper og bli mester Thailand. Dessuten, nå Songkhom hadde støttet for å vinne for 4 kamper nå; nemlig, i landskap for 2 ganger og Bangkok for 2 ganger. Han hadde i det siste, i den siste thai boksing kampen, vant Thepnimit og viste sitt gull av hjerter. Så, jeg forventet at innen 2-3 kamper, muay thai fansen vil se Songkhom i de velkjente boksere listen sikkert.

1 thought on “«Mit» støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai treningsleir” å forstå for hans Thailand-mester.

  1. Mike Griffin

    Chareanthrab var Muay Thai vinnere. Så i dag kan han åpne thai boksing leir for å lære muay thai. Nå er hans muay leiren har godt treningsprogram.

Leave a Reply