SIA Bu har informert at store sangen har hevdet om denne vekten av seg selv.

SIA Bu Muengphet har tillatt leder av boksing leir og samarbeid med T. Laksong boksing leir fjerne problemet om vekten med tilhenger eller store sangen eller Thongchai Rattanasuban for å gjøre listen over denne bokser. Videre er det også ansvaret for store sangen administrere om dette emnet for.

 

SIA Bu Muengphet eller bak Suek Phetsuphaphan Lumphinee boksing stadion har avslørt for journalistene Muai Boym etter at han har brakt Kingsanglek T. Laksong å vinne Chatukham Phetrungriang i 102/104 pounds som master par bokser av Suek Phetsuphaphan denne 24 mars 2015 Lumphinee Ramintra. Men alle gangene han vet at det er problemet for hodet boksing leir T. Laksong om vekten for neste kamp. Da vil han hodet boksing leir og teamarbeid T. Laksong boksing Camp å fjerne problemet. Derfor er det avhengig store sang eller Thongchai Rattanasubun å gjøre listen over denne bokser med hans ansvar.

 

SIA Bu sa at i siste han ønsker Chatukham å kjempe i neste kamp uten å avbryte store sangen aktivitet. men etter Kingsanglek har vunnet hans par bokseren, har store sangen fortalt ham om å bringe Kingssanglek å kjempe i dette spillet med 102/104 pounds. den annen side, har han klaget over ham denne vekten med hans ikke forstå. Som bør et samarbeid fjerne problemet med Bird er sønn av seg selv på grunn grunn av dem.

Leave a Reply