De mer “Chomphichit” har praktisert selv, mer sterkere av tilstanden hans kropp har blitt vist.

For det neste spillet, det har utsatt for å kjempe i slutten av måneden, så det gjorde Chomphichit Sitsavebuntham har sin lenger tid å øve seg. Deretter har Sia Mor stadfestet trener for å praktisere denne bokseren utmerket å forstå mesteren av fjær vekt Rachadamnern boksing stadion fra Songkhom Nayoksanya. I tillegg Chef Katalek kan komme å muntre opp ham sikkert og senior de å støtte ham også.

 

, den siste kampen var det Chomphichit Sitsavebuntham overvinne Songkhom Nayoksanya opphisset å favorisere Muay Thai fans i Thailand for følelsen fornøyd. Dermed i dette spillet har de kalt for å se dem å sloss med hverandre. Senere har Palangmai gruppen sendt dem til å kjempe i et variert program av Superfight i Suek en Thong Chai og Suek S. Sommai mandag av 30 mars 2015 Rachadamnern boksing stadion. Videre i dette spillet har beltet mester av fjær vekt i 126 pounds Rachadamnern boksing stadion i Songkhom skal investere penger til å øke mer spenning også.

 

I går kveld, har Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller hodet boksing leir avslørt for journalistene Muai Boym den første par bokseren av dette programmet, som kan kjempe denne 19 mars 2015 utsettes av Sia Mai Bangkapi å delta i Suek Millionnaire med store sangen eller Thongchai Rattanasuban denne 30 mars 2015 for å gjøre fornøyelsesparken og flid i dette programmet, samt favoriserer Muay Thai fans i Thailand fra før kampen igjen.

 

fortalte Sia Mor at i dette øyeblikk Chomphichit har øvd seg i 20 dager uten å stoppe fordi han betale oppmerksomhet i dette temaet mer enn tidligere. I tillegg i denne kampen skal han ha sin bedre kroppens tilstand å forstå beltet mester tilbake til hans par bokseren støttes med et store mengder penger.

Leave a Reply