«Mit» har invitert ny en kjempe med det gamle å forutsi til vinneren.

MIT Nakorn rådet Muay Thai fans i Thailand for å fange øynene Sialek eller Kertchareonchai Sitnayok A Thasala å kjempe med Riangdate Sakwichian som tilhenger par bokser av Suek en Mit Chai denne onsdag 18 mars 2015 Rachadamnern boksing. Dessuten, han er virkelig sikkerat denne par bokser kan kjempe med funniness sikkert fordi Riangdate har sine fordeler sin friskhet, men Sialek har sin styrke hans bein å være vanskelig for forutsigelse om som blir vinneren i dette spillet.

 

MIT Nakorn sa at i denne kampen Sia Lek Kertchareonchai Sitnayok A Thasala kanskje har sin å kjempe med Riangdate Sakwichian som tilhenger par bokser av Suek en Mit Chai denne onsdag 18 mars 2015 av Rachadamnern boksing stadion selvfølgelig. Videre Mit Nakorn har avdekket at denne par bokser har gode overbevist om at dette spillet kan være morsomt sikkert fordi Sia Lek har sin fordel hans ben, men Riangdate har sin fordel hans figuren. avhenger det opp sjansen i spillet som kan garantere har inntrykk og underholdning for favoriserer Muay Thai fans i Thailand sikkert. Til slutt, Muay Thai fans i Thailand ikke bør gå glipp dette spillet vel som andre kjempe med de gode resultatene for.

Leave a Reply