“Chomthong” har aldri mister til utlendinger langs 9 år.

SIA Mor Krabeephomdang har utviklet hans bokseren skjema langs 9 år ved å bringe hans elskede bokser eller Chomthong Chuwattana å kjempe i programmet internasjonale boksing og kjempe i Thailand etter at han ikke har miste til noen utenlandske boksere før. den annen side, har han skapt gode arbeidet fatte mesteren av Wulinfong i Kina før forståelse verdensmester i internasjonale boksing programmet. Deretter bør Thai Muay Thai fans i Thailand sende oppmuntring til ham også.

 

, Chomthong eller utmerket bokseren provinsen Yasothorn har sin varme form i denne time å kjempe 3 måter. Han har dessuten vært millionær mester bokseren Rachadamnern boksing stadion i WBC samt den internasjonale mester bokseren i OPBF. Dessuten, har det siste Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong brakt Chomthong å prisen i Chiencho i Kina for å fatte mesteren i første runde av Suek Wulinfong og overvinne de 2 lokale kinesiske bokserne.

 

Dessuten for varmt form av Chomthong i både Thai og internasjonalt program samt internasjonale programmet, har Sia Mor avslørt for journalistene langs 9 år å kjempe med de internasjonale bokserne uansett japanske, kinesiske, Sør Korea, Filippinene og andre som han har aldri miste til noen. den annen side, kan han vise utmerket form ved å definere målet å kjempe den siste runden av Suek Wulinfong denne 4 juli 2015 for griper mesteren før forståelse mesteren av internasjonale programmet ytterligere.

Leave a Reply