“Panomrunglek” bør redusere mye vekter.

Panomrunglek Kertmu 9 har som mål å forstå verdensmester i år, denne enden av begrepet han kan kjempe for internasjonale de bare. Dessuten Panomrunglek kan forstå for beltet mester i 115 pounds ved å sette sin innsats for å delta i en Heng å beskytte verdensmester denne 5thFebruary 2015.

 

En annen utmerket bokser eller Panomrunglek Kertmu 9, før han har forstått verdensmesteren fra Daiki Kamate, hadde han fortsatt har mindre poeng tidlig at før vinne dette spillet. Senere har han tatt tur til å kjempe i både Thai og International en for å vente en sjanse til å forstå verdensmester igjen. Tvert imot, i år han kan kjempe for den internasjonale bare ifølge grunn av SiaNao eller Wirat Wachirarattanwong for å forstå verdensmester i 115 pounds. Han kan dermed redusere hans vekt fra kampene i 118 pounds til 115 pounds å forstå denne mesteren av programmet også.

 

Dette året tillot SiaNao ham å kjempe i bare internasjonale programmet Heng en å beskytte verdensmester i Nakornsawan provinsen i dette 5 februar 2015. Men SiaNao kan redusere hans vekt å kjempe i 115 pounds i år å forstå verdensmester.

Leave a Reply