Bekrefter at “Yodkhunphon” har sin plass stand.

Susak eller Tawee Niranrat eller sjefen for Sakniranrat Muay Thai leiren har avslørt for journalistene Muai Boym den Yodkhunpon Sitkaewprayoon Filmkrongsangextracoal får programmet til å kjempe i i semifinalen rundt 11st Fukthiangroup med Messey Pangkongphrab i Suek Chao Muai Thai denne lørdag 14 februar 2015 Om Noi channel 3. Dessuten kan han inn slåss med Berkbarn Luakmuengphet med denne gangen for å forberede seg godt blant kampene. Således, sjefen for Sakniranrat Muay Thai leiren har akseptert at selv om hans Muay Thai leir har ikke mye et navn varierte fra Pangkonghrab Muay Thai leiren, men han mener at Muay Thai fans av Muai Thai programmet kan muntre opp hans bokseren.

 

Susak sa at for denne kampen han skal sette alle innsats hans arbeid som best i dette boksing programmet. Deretter for beredskap Muay Thai fans i hans Muay Thai bør ikke camp å muntre opp hans bokseren det være bekymret fordi selv om hans Muay Thai camp er en liten, hans fortsatt ser betydningen av anerkjennelse. Dermed kan hans bokseren kjempe med sin gode resultater til tross av å være den andre i fortiden. Men har hans bokseren blitt for å bli mester i alle kamp. Dermed bør det være bekymret om sin beredskap fordi han ikke kan kjempe uten å vise den gode formen sikkert. Som et resultat, bør Muay Thai fans være de støtter også.

Leave a Reply