Trangen “Sriutai” å kjempe med sin lange ques.

Berm Phudin eller en av et samarbeid Suek Thai Lumphinee har oppfylt i form av den nye stjernen Utaithanee provinsen eller Sriutai Sorchor Piaekutai, som har vist vakre form og god strategi overvinne TKO eller Kaiyasit Kertchareonchai pent inntil favoriserer alle Muay Thai fans. , med sin vakre form kan han støttes for å bli kjent som i denne boksing ruten ytterligere. Dessuten, den har spørsmålet for ham om å kjempe som i neste kamp.

 

Etter Sriutai Sorchor Piaekutai har viste god form som den første å kjempe med Kaiyasit Kertchareonchai i Suek Muai Thai Lumphinee sendt TGN kanalen 8 med ikke gjør skuffelse for fans Muay Thai, han har blitt akseptert fra alle Muay Thai fans av boxing stadium og TV. Dessuten er han den nye med god ytelse av Sorchor Pieak Utai Muay Thai leiren etter viser god form å overvinne Kaiyasit vakkert den siste kampen.

 

Deretter sa Berm Phudin eller i samarbeid med Suek Thai Lumphinee om form av Sriutai at i dette øyeblikk han er den nye med god form etter viser de gode resultatene til Muay Thai fans TGN av 8 over hele landet i Suek Muai Thai Lumphinee. Siden , kan han ta en pause Muay Thai leiren for et par dager før å komme tilbake for praksis selv å kjempe i neste kamp. Dessuten kan han finne nye programmer for Sriutai kontinuerlig å skape gode og førsteklasses bokseren i fremtiden. Deretter i neste kamp bør det forutsi om Sriutai å kjempe som inkludert for å se hans program med garantere at han kan være en god fremtid sikkert.

Leave a Reply