Superball borte på grunn av hans bestått av eksamenen politimannen.

Etter Superball Banchamek eller formelle mesteren av Isuzu programmet har forsvunnet fra boksing sirkelen lenge selv om han viser god skjemaet være kjent for Muay Thai fans over hele landet, har han muligheten til å kjempe som de andre par bokseren med utlendinger uten andre programmer til å kjempe. Hva mer har ryktene om at han kan slutte fra kampene også.

 

Men i det siste i samarbeid med Muai Siam har møtt med Superball igjen fotballarenaen Siam sporten selskapet etter Superball har å kjempe fotball bursdag kamp av Baowee siste onsdag av 28 januar 2015 og deretter Superball har avslørt om sin historie at har han flyttet til Buakhao Banchamek allerede å øve seg i ca 2 måneder med god ta omsorg av Baokhao. Derfor har han praktisert seg klar til å kjempe i neste kamp på grunn av sin gode kroppens tilstand og god oppmerksomhet uten å gjøre skuffelse for alle. Dessuten, han ønsker å være den berømte, men han vet at alle har lurt på om hans forsvinner i fortiden. Faktisk, sa han at det var fordi han har kjent det gode resultatet for bestått eksamen for å være en politimann og han har praktisert om dette feltet for 1 måned. Tvert imot, det er ikke hans drøm, han har forlatt dette feltet allerede, samt å være klar til å komme tilbake til kampen i boksing programmet fullt. Det er derfor han har forsvunnet fra dette boksing sirkelen i lang tid.

Leave a Reply