“Phetsomphong” har forstått for mesteren med sin favør.

Dang eller PrabSuekSitsantad eller sjefen for Payakmeungchon har takket for Phetyindee samarbeid for å gi en god sjanse for Phetsompong S. Chalermsak eller den nye stjerne bokseren å forstå mesteren med deres avtale. Videre bør det akseptere at siden sette opp Muay Thai treningsleir, det er fortsatt ingen standard mester til å gjøre gode navn for dette boksing stadion.

 

Dang PrabsuekSitsantad eller sjefen PayakmeungchonMuay Thai treningsleir har avslørt for journalistene Muai Boym etter Sia Tung eller PhiyaratWachirarattawong har brakt Phetsompongto kamp å forstå Thailand mester i 105 pounds fra RiangdateSakwichian eller den gamle talsmann. I tidligere, har det plassert for master par bokser av SuekPhetphiya Lumphinee Ramintra boksing stadion som slåss denne 13rd januar 2015 å feire det nye året. Senere, bør det takk for Phetyindee samarbeid for å gi en god sjanse forPhetsompong S. Chalermsakor den nye stjerne bokseren å forstå mesteren med deres avtale. Tilsvarende er det akseptert at siden han har oppsett Muay Thai treningsleir, det er ingen standard mesteren av hans Muay Thai treningsleir før.Dermed, hvis hans Muay Thai treningsleir har god sjanse til å delta i dette programmet, kan han ikke savner anledningen sikkert til å være av stor ære av Muay Thai treningsleir selv også.

Leave a Reply