Støtte til “Phetdam” for å være en god fremtid.

Den nye utmerket bokseren fra Lamplaimat i Burirum provinsen eller Phetdam S. Sangakarnchang har vist vakre form. I det siste, har han kjempet i millioner baht av Rachadamnern Muay Thai stadium å overvinne hans par bokser eller Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw for å 1 million baht tilbake til Buriram provins med lindrende fra rart. , den vakre hode damen av S. Sangakarnchang Muay Thai treningsleir og eier av Lamplaimat maskinverksted er virkelig stolt om dette emnet som best med hensyn til Palangmai gruppen teamwork i denne 2015 å presse opp hennes bokser for å forstå mesteren i et annet program også å være æren i høy henne viet og elsker Thai boksing stil for landsbygda Muay Thai treningsleir.

 

Pha S. Sangakarnchang eller vakre eieren av maskinverksted avdekket gjennom Muai Siam at hun ønsker å best hensyn til Palangmai gruppen å presse opp Phetdam S. Sangakarnchang i 2015 dette å være den velkjente sikkert. Dessuten, har det tidligere mester eller Nampon P.K Peaster O å ta vare dette emnet fullt med friskhet av Phetdam etter fatte mesteren for å millioner baht fra Torsiam Sorchor Wichitpadreaw i to millioner baht Rachadamnern Muay Thai stadium. Videre, rettet hun at i denne 2015 hennes bokser kan forstå mesteren i et annet program skal æren av S. Sangakarnchang boksing stadion igjen med quaranteeing ikke å gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert med tillit til bokseren. I tillegg har senere han vunnet flere par boksere også.

Leave a Reply