Skrøt for å vinne “Yokwittaya” eller dårlig kneet bokseren.

Phetuthong A. Khwanmeung smiler etter vite at han kan møte med Yokwittaya Phetsiameun i neste kamp med ikke mye å bekymre fordi han virkelig liker å møte med denne boksing stilen. er han sikkert at han kunne overvinne kne bokseren som Yokwitttaya sikkert på grunn av hans favoritt å kjempe med denne stilen bokser, og i neste kamp han og hans par bokser være støtte blant Rachadamnern bursdag programmet denne 24 desember 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Phetuthong sa at for Rachadamnern bursdag program med 69nde år denne 24 desember 2014 ved Rachadamnern Muay Thai stadion at selskapet Sommai Sakulmateta har installasjonsprogrammet den store kampen av 10 master par boksere. Videre, en av dem er par bokseren mellom Phetuthong A. Kwanmeung og Yokwittaya Phetsiemeun å kjempe støtte par bokseren av kampen. Det siste har Phetuthong avslørt for samarbeid med Muai Siam daglig at han føler seg bra å kjempe med Yokwittaya fordi han virkelig liker å kjempe med dette boksing stil å vinne ham definitivt.

 

I tillegg har han vunnet Songkhom Sitnayoksanya, Singthongnoi P. Telakul, Superlek av Rattanabundit university og flere de allerede. Som et resultat er dette ikke det store problemet for ham med hans gode beredskap å vinne selv om han har forhandlet vekt for 1 pund til Yokwittaya som 129/128. Deretter bør det vennlig hilsen for Muay Thai fans å muntre opp ham uten at skuffelsen dem sikkert.

Leave a Reply